0
Δεξιά ο μακαριστός Επίσκοπος Σισανίου & Σιατίστης και αριστερά ο επίσης μακαριστός Παπά-Γιάννης Καλαΐδης

"όταν αρχίσει το κακό από την Συρία να αρχίσετε να προσεύχεστε!" και το επανέλαβε πολλές φορές"εκεί, από την Συρία όταν ξεκινήσει..."
http://hggiken.pblogs.gr/Από filtor στις Πέμπτη, 11 Αυγούστου 2011

ΚΑΙ το κακό ξεκίνησε με ποταμούς αίματος στην Συρία …
ΚΑΙ άρχισε ο κόσμος να προσεύχεται τουλάχιστον εκεί…

¨Ο σύριος πρόεδρος Βashar al Assad συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Άσμα πήγαν στην εκκλησία της Παναγίας στη Δαμασκό και παρακολούθησε την εκδήλωση με χορωδία βυζαντινή για τον ύμνο Δόξα εν υψίστοις Θεώ και επί γης ειρήνη εν αθρώποις ευδοκία. Ήταν η πρόβα της χορωδίας για τη νύχτα των Χριστουγέννων.Ήταν ντυμένος απλά φορούσε μπλου τζιν και η γυναίκα του η Άσμα και αυτή αμακιγιάριστη με τζιν και απλότητα.H συμμετοχή του προεδρικού ζεύγους ήταν ένας γλυκός αιφνιδιασμός όχι μόνο για τη χορωδία αλλά για την οικουμένη…παραμονές Χριστουγέννων .Η χορωδία αυτή ονομάζεται « χορωδία της χαράς » ιδρύθηκε το 1977, και αποτελείται από 500 μέλη ηλικίας από 7 έως και 70 ετών.

Η συγκίνηση είναι τεράστια οι στιγμές είναι μεγαλειώδεις.
Η Δαμασκός δάκρυσε ….¨
Πηγή dimpenews.com
http://www.crete-news.gr/ 19 Δεκεμβρίου 2015
ΣΥΡΙΑ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ...
ΔΕΝ ΣΕ ΞΕΧΝΑΜΕ...
ΕΙΣΑΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΠΑΥΛΟΥ, ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ, ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΤΟΥ ΔΑΜΑΣΚΗΝΟΥ, ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΙΣΑΑΚ ΤΟΥ ΣΥΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΕΦΡΑΙΜ ΤΟΥ ΣΥΡΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΛΩΝ ΑΛΛΩΝ ΑΓΙΩΝ ΚΑΙ ΝΕΟΜΑΡΤΥΡΩΝ
ΠΟΥ ΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΘΡΟΝΟΥ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΘΕΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΛΕΥΚΑΝΘΕΙΣΕΣ ΣΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΜΑΡΤΥΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΔΕΛΥΓΜΑ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΟΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΧΡΙΣΤΟΚΤΟΝΟΙ.
ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΑΣΤΑΤΕ
ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΤΑΜΠΟΥΡΩΣΤΕ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΟΡΘΟΔΟΞΕΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ.
ΤΑ ΦΕΤΙΝΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΩΣ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ...
ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΜΑΣ ΣΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΚΟΣΜΟ
ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΧΑ
ΑΠΟ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΤΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ ΤΟΥ ΧΑΡΥ ΠΟΤΕΡ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΡΧΟΝΤΑ ΤΩΝ ΔΑΚΤΥΛΙΔΙΩΝ ΜΕ ΠΡΟΒΟΛΗ ΣΕ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΕΣ ΕΟΡΤΕΣ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ.
ΠΑΜΕ ΟΛΟΤΑΧΩΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΛΑΜΠΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ
ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΟΙΧΙΣΕΙ ΑΥΤΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ..
ΕΞΩ ΟΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ
ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΙΜΑΤΟΒΑΜΜΕΝΗ ΣΥΡΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΤΣΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΟΥ .
Τα κάλαντα που έρχονται φέτος από την Συρία συνοδεία ρωσικών μπαλαλάικων θα πλημμυρίσουν το ΑΙΓΑΙΟ της προσφυγικής κρίσης που την έφτιαξαν οι ίδιοι οι αντίχριστοι…
Και μετά θα διώξουν το ¨αντίχριστο πνεύμα του Τσαουσέσκου¨ που στοιχείωσε από την Ρουμανία την Ελλάδα μέσω των οδηγιών της περιβόητης Τρόικας και της μνημονιακής κατοχής της φιλτάτης πατρίδας.
Τέτοιες μέρες Χριστουγέννων από τις συνοπτικές διαδικασίες της εκτέλεσης του οδηγήθηκε στο επουράνιο κριτήριο για τα περαιτέρω και ο ΘΕΟΣ ας αναπαύει την ψυχή του.
¨Το πρωί της 25ης Δεκεμβρίου του 1989 ένα στρατιωτικό δικαστήριο καταδίκασε, ύστερα από δίωρη δίκη, σε θάνατο τον ως τότε δικτάτορα της χώρας Νικολάε Τσαουσέσκου και τη σύζυγό του Έλενα. Η απόφαση εκτελέστηκε το μεσημέρι της ίδιας ημέρας. Λίγες ώρες αργότερα, καθισμένοι στο χριστουγεννιάτικο τραπέζι, οι Ρουμάνοι παρακολουθούσαν τις λεπτομέρειες της εκτέλεσης από την τηλεόραση.¨ Χειλάς Νίκος http://www.tovima.gr/#25/12/1999 00:00
‘Όταν θα ξεκουμπίζεται το στοιχειωμένο πνεύμα του Τσαουσέσκου από την Ελλάδα οι γείτονες θα βλέπουν ότι στα ζωνάρια τους έχουν και αυτοί τα ίδια κόλλυβα.
Η ταλαιπωρία στην ΕΛΛΑΔΑ έχει ημερομηνία λήξης και αυτό είναι το ΚΑΛΟ μήνυμα των φετινών Χριστουγέννων.
Ο πόνος μας Έλληνες θα γίνει ΧΑΡΑ, θα γίνει πνευματική ΧΑΡΜΟΛΥΠΗ, θα γίνει ΠΡΟΣΕΥΧΗ που θα κατακλύζει τους Ιερούς Ναούς μας, τα μοναστήρια και τα προσκυνήματα μας.
Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΞΑΝΑΓΕΝΝΑΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΤΩΧΗ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΝΙΚΗΤΗΣ.
Με πνευματική ευθύνη και συνείδηση
Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Καθ΄ημάς Ανατολή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση. Η αιτία δεν είναι η λογοκρισία αλλά για να γίνει έλεγχος για τυχόν : αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ,υβριστικά ή προσβλητικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.

 
Top