0

Οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν την εντύπωση πως ο Κομμουνισμός είναι αντίπαλος του Καπιταλισμού. Μεγάλη η ΠΛΑΝΗ....και οι δύο αυτές θεωρίες τού Υλισμού, έχουν τον ίδιο πατέρα τον μισόΘεο εκπεσόντα άγγελο Σατάν ή όπως αλλιώς τον ονόμασε ο Χριστός: Μαμμωνά.!!

Μέσα στην ιστορία τα δύο αυτά συνεταιράκια πήραν διάφορα ονόματα με πιο διαδεδομένα εκείνα τής “δεξιάς” και τής “αριστεράς”...Τα δύο αυτά ΤΕΡΑΤΑ τού ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΣΜΟΥ, έχουν και πολλά παιδιά, η Δεξιά τον “συντηρητισμό”, τον “φιλελευθερισμό”, κλπ και η Αριστερά τον “σοσιαλισμό”, τον “αναρχισμό”, τον “μηδενισμό”, κλπ...τα παιδιά τους αυτά έχουν και αυτά «αλληλοαγαπηθεί» και έχουν βγάλει νέα τέκνα ,την “σοσιαλδημοκρατία”, τον “κοινοβουλευτισμό”, τον “προοδευτισμό”, κλπ....ΟΛΟΙ τους όμως έχουν ως σημαία τους δύο μόνο λέξεις-έννοιες την “ελευθερία” και την “πρόοδο”...
Το πόσο έχει προοδεύσει ο πλανήτης μας σήμερα το βλέπουμε γύρω μας, με την ΤΡΟΜΕΡΗ ΠΤΩΧΕΙΑ και ΛΕΗΛΑΣΙΑ τού λεγόμενου “τρίτου κόσμου”, με τις νέες αρρώστιες πού παρουσιάζονται, με την τρομερή ΜΟΛΥΝΣΗ, με την ΕΞΑΝΤΛΗΣΗ των φυσικών πόρων, την μεγέθυνση των ΨΥΧΙΚΩΝ ΝΟΣΩΝ, κλπ. Όμως γιατί αυτοί οι δύο “αντίπαλοι” είναι συνέταιροι? Για να δούμε λίγα πράγματα λοιπόν. Ένας Κεφαλαιοκράτης (και εδώ εννοούμε αυτούς πού κατέχουν την ΕΚΔΟΣΗ και την ΕΜΠΟΡΙΑ τού χρήματος και των πρώτων υλών, δηλαδή τούς τραπεζίτες και τα μεγαθήρια των πολυεθνικών, των οποίων η επιχειρηματική ΔΙΑΠΛΟΚΗ χάνεται σ’ ένα δαιδαλώδες διεθνιστικό δίκτυο μετόχων, ποy κανείς παρά μόνο αυτοί δεν δύναται να γνωρίζει ακριβώς)...τι θέλει λοιπόν ένας τέτοιος κεφαλαιοκράτης? Μα φυσικά όλο και περισσότερο κέρδος και την απόκτηση περιουσιών, τί άλλο να θέλει?...είναι τόσο τυφλά ΑΠΛΗΣΤΟΣ που τα θέλει ΟΛΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ, ακριβώς γιατί πατέρας του όπως είπαμε δεν είναι ο Θεάνθρωπος Ιησούς ,αλλά ο εκπεσών Εωσφόρος...!!!
Πώς όμως θα αγοράσει τις περιουσίες κρατικές ή ιδιωτικές από τούς άλλους? Αυτό θα το κάνει με την βοήθεια της Αριστεράς, πού στην περίπτωση τής σοσιαλδημοκρατικής εκδοχής, θα αναπτύξει ως κυβέρνηση ένα εκτεταμένο “κράτος-πρόνοιας”, με υπέρογκους μισθούς και θα εθίσει την κοινωνία στην ΕΥΚΟΛΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ και όχι στην παραγωγή. Όσοι δεν παράγουν θα φροντίσουν να τους υπερχρεώσουν με “προγράμματα” κάνοντας να επιθυμούν υπερβολικά προϊόντα και εξοπλισμούς...ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ οι καλοταϊσμένοι πράκτορές τους, οι λεγόμενοι εργατοπατέρες-συνδικαλιστές θα σπρώχνουν όλο και πιο πιεστικά την εκάστοτε κυβέρνηση να δανείζεται όλο και πιο πολλά χρήματα από την Διεθνή τοκογλυφία για να θεραπεύσει τους “μισθούς πείνας του λαού”...ο ΔΟΛΟΣ εδώ είναι προφανής!...ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΕΡΧΟΜΕΝΟΥ ΑΔΙΕΞΟΔΟΥ, δηλαδή μίας ΤΕΧΝΙΤΗΣ “ΚΡΙΣΗΣ”,
θα ‘ρθει ο ίδιος ο κεφαλαιοκράτης ως “σωτήρας” και θα αγοράζει(“επενδύει”, χαχαχαχα)στην “ανάπτυξη της χώρας” δηλαδή θα την ΛΕΗΛΑΤΕΙ με δικούς του όρους και φυσικά ο σαστισμένος λαός ,θα ΕΝΟΧΟΠΟΙΗΘΕΙ αφού θα ακούει Πάγκαλους να τού λένε: “μαζί τα φάγαμε”!!!....ψέματα λέει ο άνθρωπος?....αλίμονο! Τέτοιας ποιότητος πολιτικός να πει ψέμα στον λαό?....παπαπαπαπαα... Επίσης ο κεφαλαιοκράτης έχει και ένα άλλο ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ ΕΜΠΟΔΙΟ, στην ΑΛΩΣΗ των Εθνών-Κρατών. Το πολύ σοβαρό εμπόδιο αυτό είναι η ιδιαίτερη εθνική ιδιοπροσωπία του κάθε Έθνους, που του δίνει την δυνατότητα να αυτοοργανωθεί σύμφωνα με την δική του πολιτισμική/θρησκευτική και νοητική παράδοση, πράγμα που για τον κεφαλαιοκράτη αυτό είναι ανεπιθύμητο! Επίσης έχει εμπόδιο και τους ντόπιους επιχειρηματίες, τους οποίους θα τους εξουδετερώσει με τα “εργασιακά δικαιώματα” πάνω από την λογική και τις απανωτές ΑΠΕΡΓΙΕΣ του “καταπιεσμένου εργάτη”....ώστε να χαθεί το μέτρο και να απελπιστεί ο εθνικός επιχειρηματίας... Πώς γίνεται αυτό λοιπόν?
Μα με τί άλλο? Έρχεται η “αντικαπιταλιστική Αριστερά” να σώσει την κατάσταση!!!!! Πώς? Χτυπώντας ΑΝΕΛΕΗΤΑ και με ΔΑΙΜΟΝΙΚΟ ΠΕΙΣΜΑ τις έννοιες “πατριωτισμός”, ”Έθνος”, θρησκεία”, ώστε οι λαοί να ΣΑΠΙΖΟΥΝ εσωτερικά και να διαβρώνεται η ιδιοπροσωπία τους,(άλλωστε η ίδια η λέξη Οικο-Νομία, αυτό υπονοεί την αυτοδιάθεση τού οίκου{έθνους} του καθενός! Αλλά αυτό όπως καταλαβαίνετε δεν το επιτρέπουν...),γινόμενοι τελικά ΑΒΟΥΛΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΑ ΓΟΥΡΟΥΝΑΚΙΑ στις αυλές τού Σατανικού Κεφαλαίου...τόσο απλά! Οι κεφαλαιοκράτες είναι ΠΑΝΙΣΧΥΡΟΙ και δεν φοβούνται μήπως οι άνθρωποι ξυπνήσουν διότι ξέρουν πως με σύμμαχό τους τον ΤΕΧΝΗΤΟ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟ ΔΙΧΑΣΜΟ και την αποκοπή των ανθρώπων από την θρησκεία και τον πολιτισμό τους, θα είναι πάντοτε σαν φυλλαράκια στον άνεμο, μη μπορώντας να πιαστούν από ΠΟΥΘΕΝΑ....και αυτήν την ΦΟΒΕΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ την υφαίνουν στις πλάτες των ανθρώπων με την “ελευθερία”, δηλαδή φτιάχνουν δούλους που κρατάνε σημαία ελευθερίας!!!!
Αυτή είναι η κοινωνία γύρω μας! Πρόσεξέ την καλά, χωρίς ιδεολογικούς και κομματικούς φακούς και θα δεις την Δαιμονική ΦΥΛΑΚΗ να σε πνίγει..... και όλη αυτή η ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ, στήνεται πάνω στην “λαϊκή ψήφο” τής ζαλισμένης ΜΑΖΑΣ, που πείθεται πως κυβερνάται “δημοκρατικά”! Αν είναι δυνατόν αυτό να συμβαίνει ποτέ! Αληθινή Δημο-κρατία δεν υπάρχει διότι αν ήταν έτσι τότε οι πολλοί ψηφίζουν για την καλοπέραση των ολίγων, άρα είναι ηλίθιοι! ΟΧΙ οι άνθρωποι δεν είναι ηλίθιοι, απλώς τους ηλιθιοποιούν παίζοντας με το μυαλό τους οι κατέχοντες την κρυφή εξουσία του χρήματος και πληρώνοντας αδρά ένα εκτεταμένο δίκτυο υπαλλήλων( golden boys) πού “κάνουν την δουλειά τους” και ένα συνονθύλευμα πολιτικάντηδων, που “αγωνίζονται” είτε για το “έθνος τους(δεξιοί), είτε για την “κοινωνία(αριστεροί).... η ΣΚΕΔΑΣΗ της ανθρώπινης διάνοιας και η διαστρέβλωση της ανθρώπινης θελήσεως πάντα ήταν το αγαπημένο παιχνίδι της εξουσίας, τώρα δε που η Επιστημονική και η Τεχνολογική γνώση έχει πληθυνθεί, είναι ακόμα πιο εύκολη, αλλά αυτό-η χειραγώγηση των “δημοκρατικών” βλακομαζών-είναι άλλο ένα θέμα, επίσης περίπλοκο και άθλιο...

(η συνέχεια σε άλλη ανάρτηση....λίγη-λίγη η τροφή για να χωνεύεται).

Μαγγανάς Κωνσταντίνος
Next
This is the most recent post.
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση. Η αιτία δεν είναι η λογοκρισία αλλά για να γίνει έλεγχος για τυχόν : αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ,υβριστικά ή προσβλητικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.

 
Top